ITALIJANSKE KOKE, KOKOŠI, PILIĆI, PETLOVI, LIMUN ITALIJANI, BELI ITALIJANI, ŽUTI ITALIJANI, SINGA ITALIJANI

NAJVAZNIJI RAZLOG DRZANJA ITALIJANA I MOTIVACIJA ZA OVU RASU SU LIMUN ITALIJANI

kokosi italijanske

Dok ih gledamo odaju utisak lepote, čistote, sklada i mirnoće, koji se frapantno menja u trenutku pokreta. Tu doživljavamo energiju, brzinu na neki način, histeriju i paniku što ih reprezentuje kao jednu od najživahnijih koka... Ali se od malih nogu intenzivnim ulivanjem poverenja daju smiriti sve do poverenja i opuštenog ponašanja i poslušnosti uz blage dresure...

ITALIJANSKE Kokoši - farma Singa

Date: 23 novembar 2017 god.  |  Posted by Farma SINGA  | 

italijanske kokosi

IDEALNE SU ZA NOSIVOST I PRONOSE SA 5-6 MESECI ZIVOTA I UBRAJAJU SE U JEDNU OD NAJJACIH NOSILJA OKO 200 JAJA U GODINI OD OKO 55-65 GRAMA TEZINE, BELE BOJE. DOBRE SU NOSILJE I U ZIMSKOM PERIODU. VODE SE KAO NAJSTARIJE KOKE U EVROPI. I VODE SE U LAKSI TIP KOKI. MESO IM NIJE BAS NAJDELIKATESNIJE . NASE KOKE SU NA VELIKOM PROSTORU NA KOME MOGU DA NADJU I DOSTA TRAVE, KOJU VOLE, A I STVARNO SU JEDNOSTAVNE U POTRAZI I ZA OSTALOM HRANOM NA VELIKOM PROSTORU KOJI IM JE U PONUDI . BITNO JE DA SE ZNA DA SE OVA RASA KOKI NE RAZLEGNJUJE TAKO DA JE USLOV AKO ZELITE NOVE PILICE ITALIJANA , DA SE IMA PARALELENO RASA KOKI KOJE SE RAZLEGNJUJU PREDLAZEMO VIANDOTE PLAVO OBRUBLJENE ILI GOLOSIJANKE ZA PRODUZENJE ITALIJANA , KOJE ISTO IMAMO NA NASEM RANCU ... OPCIJA ZA PRODUZETAK ITALIJANA JE I INKUBATOR.

U PONUDI SU PILIĆI, KOKE, MLADA MINI JATA, PEVCI I NAJVIŠE CENIMO I MOŽEMO BITI USLUŽNI KADA SE URADE REZERVACIJE NA VREME.

SMS poruke: 064 477 49 29
facebook:farma zdravlja singa
poziv na VIBER: 064 477 49 29

Farma SINGA - Galerija slika: 12 3 45 6 7