Novosti - Ponuda      

Rezervišite na vreme     SMS: 064 477 49 29

Izvršite narudžbinu malih guščića, odraslih parova ili jata. Prevoz besplatan !

možete nas kontaktirati na MAIL, SMS, ili na FACEBOOK-u
facebook: FARMA ZDRAVLJA SINGA

info telefon

ZA VAŠA JATA SU UVEK POTREBNI NOVI MUŽJAK ILI ŽENKA ZBOG NOVE KRVI I MEŠANJA - TAKO DA SMO UVEK AKTUELNI SA PONUDOM NOVIH NESRODSTVENIH JEDINKI - JER PAŽLJIVO RADIMO NA IZBORU NOVIH OČEVA. FORMIRAMO I MINI JATA 1+1, 1+2, 1+3- MADA NE PREPORUČUJEMO 1+3 KOMBINACIJU AKO RADITE PRIRODNO IZLEGANJE... SINGA GUSKE SU POGODNE U VIŠE NAMENA : -KAO MAJKE ZA IZLEGANJE ( MNOGE RASE GUSAKA NE LEGAJU I NE PILE MALE) -NJIHOVO MESO JE DELIKATESNO I JEDINSTVENO AKO GA TALENTOVANA DOMACICA PRIPREMA -UVEK NOVO UMIKSANI KOLOSI OD 3 RASE IDEALNI ZA UKRSTANJE U VASIM JATIMA. -JAJA KOJA SU VELICINOM I UKUSOM NEZAOBILAZNA NA SVAKOJ SVECANOSTI

Guske, tuluske, pomeranke, endemske, guščija jaja!

guske na prodaju
guske na farmi

"SINGA" Guske i gusani

PAZIMO I CILJ NAM JE DA SE SVAKA GUSKA RAZLEGNE I LEŽI DA BI ISPILILA MALE A NE INKUBATOR - JER SE TAKO ZATVARA PRIRODNI KRUG I ČOVEK IMA MALO UDELA U CELOM PROCESU REPRODUKCIJE... GUSANI SE ODLIKUJI VELIKOM UVEK BUDNOM OPREZNOŠĆU NA SVE DOGADJAJE OKO NJIH. UZ "SINGA" GUSANA VAM NE TREBA PAS ČUVAR U DVORIŠTU- ODLIKUJU SE VEOMA JAKIM KRILIMA I UDARCIMA KOJI MOGU DA POVREDE DRUGE GUSANE U BORBI. ZA RAZLIKU OD DRUGIH RASA GUSANA SINGA GUSANI NISU AGRESIVNI NA LJUDE I OSTALU ŽIVINU AKO SU U NJIHOVOJ BLIZINI.

Guske na farmi Singa!

guske sa farme

Guske sa farme Singa

guske na prodaju

POPULACIJA SVIH VRSTI GUSAKA U SRBIJI JE UGROZENA! NA OVAJ NAČIN POKUŠAVAMO DA SE UKLJUČIMO U PONOVNO OŽIVLJAVANJE GUSAKA U SRBIJI I DAMO NOTU OPLEMENJAVANJA RASA GUSAKA NAŠIM DOPRINOSOM... ELEM PONOSNO KAŽEMO DA SE SINGA GUSKE ŠETAJU KROZ PONEKA DOMAĆINSTVA SRBIJE I OPLEMENJAVAJU DALJIM UKRŠTANJEM OSTALE VRSTE ... OČEVI SU UVEK OGROMNI ENDEMCI ZA SVAKO JATO

MAJKE :
  • POMERANKE
  • TULUSKE
  • ENDEMKE

ZATO SU MALI GUSCICI SINGA OD TAKVIH RODITELJA, RANO STASAJUCI JER SU POTOMCI OD 3 NABOLJE I NAJKRUPNIJE RASE GUSAKA. ZA OKO 2 MESECA UZ ADEKVATNU HRANU I BRIGU, DOSTIZU VEC VELICINU MAJKI , KOJU KASNIJE UVEK PREDJU I NASATAVLJAJU SA RASTOM DO SEZONE PARENJA KADA SU SA OKO 10 - 12 MESECI FORMIRANE GUSKE I KAO OCEVI KRUPNE, TAKO SU UVEK KRUPNIJI NA OCEVE I VECI OD MAJKI... TAKVE SINGA GUSKE SU OKRUGLASTIJE, OTPORNIJE, PAMETNIJE, OBOZAVAJU JATO I GRUPU A KASNIJE SE POKAZUJU KAO IZUZETNO PLODNI RODITELJEI I POZRTVOVANE MAJKE NA JAJIMA. NEMOJTE DA SE IZNENADITE AKO LEGNU I DO 3X U GODINI (UZ KUPLJENJE JAJA KAO I DOBRIH USLOVA ZA PRENJE I TO MOZETE DA POSTIGNETE) .

guske na livadi
guscija jaja

Prodaja peradi - živine. Ekološka jaja Gusaka.
Na našem ranču gajimo Emdenske , Pomeranske i Tuluske guske koje zbog jačine imuniteta i bolje rase ukrštamo. Podmladak je mnogo jači, napredniji i verujte uopšte nisu zahtevni. Posle hranjenja koza suvom hranom, guske su glavni čistači ostataka kozje hrane.

rase guski