radovi na farmi

Gazdinstvo Singa

Kako izgleda živeti na farmi

farma singa

Moja sopstvena farma - Moj životni san !

Mnogi bi želeli da startuju sopstvenu farmu... ali, koliko znate o životu na farmi? Koliko se radi? Kada se ustaje ujutro, kada se uveče završavaju poslovi? Mnogi posetioci interneta koji žive u urbanim gradovima traže zemlju u unutrašnjosti Srbije, u nadi da pobegnu iz zagušljivih gradova i započnu novi život na sopstvenoj farmi.

Startovati farmu

Farma počinje kao porodični biznis, ako ste uspešni, farma se uvećava i potrebno je voditi poslove, učlaniti se u neko udruženje, angažovati se oko prodaje proizvoda, raznih nabavki i slično!

radovi na farmi

Rad može da bude monoton i iscrpljujući. Najveći su poslovi oko sena, mada je životinjama potrebna i energetska ishrana, žitarice. Iako imate pašnjaka, treba posejati detelinu i hranljive žitarice, zob, ječm...

Tokom poslednjih godina, globalni trend u svetu su veće i konsolidovanije farme. Farma Singa već je prerasla u gazdinstvo. Tu su potrebni radnici. Ima radnika ali poslova ima još više. Takvo veliko gazdinstvo treba održavati, a to su obaveze. Malo je vremena za odmor, a na godišnji odmor leti i ne pomišljajte.

Već sledeće godine farma se uvećava, životinje se umnože i potrebno je još više hrane, često je potrebno kupovati seno. Sve to zahteva odricanje, ali ako ste spremni za to, onda u svom srcu, u svojoj duši vi ste farmer.

farma

Velike Galerije slika32 1

radovi na farmi

Image Gallery

Nagrade života na farmi

Sam si svoj gazda! Nemaš šefa, nemaš rukovodioca, mnogi sanjaju o tome!
Na farmi se živi u zajednici, u druženju sa životinjama. Život na farmi je takav kakav je... ali jedno je sigurno. Nikad nije dosadno

Contact


SMS 064 477 49 29
FACEBOOK: FARMA ZDRAVLJA SINGA